STYRKETRÄNING

VARUMÄRKEN & SERIE

trener
marbo sport logotyp
logo
logo proud

FUNCTIONAL TRAINING

 

FREE WEIGHT

PROFESSIONAL

HOME

SEMI-PRO

Free Weight Series

Free Weight-serien från Marbo Sport är hjälpmedel och maskiner för träning med fria vikter. Dessa  maskiner har vi konstruerat från grunden för att kunna ge dig som utövare maximal utveckling i din träning och för att kunna minimera riskerna i träning med fria vikter.
Free Weight-maskinerna har en mycket robust och tålig konstruktion för långvarig användning på ditt gym.

Professional Series

Professional Series från Marbo Sport är ”Top Of The Line”-produkter för användare som ställer stora krav på kvalitet och driftsäkerhet. Den här serien är det självklara valet för de som jobbar med tunga vikter och mängder av reps och vet vad man vill ha ut av sina maskiner.

Functional Training

Functional Training från Marbo Sport.

FT-serien är multifunktionell kommersiell utrustning avsedd för funktionella träningszoner i gym och klubbar. Modulutformningen möjliggör individuell justering av buren till varje träningsrum och ger dig möjlighet att ändra konfigurationen och utöka enheten med ytterligare tillbehör. Utrustningen i denna serie präglas av en konstruktion baserad på en hållbar 80 x 80 mm profil med en tjocklek på 3 mm. FT-serien kännetecknas av ett modernt utbud av färger, gör buren till din med våra färgutbud!

Studio Line

UpForm (Studio Line) är för gymmet med begränsade ytor.

Maskinerna är konstruerade att ge maximal effekt vid träning samtidigt som de tar så lite plats som möjligt.

Home-serien

Home-serien från Marbo Sport är konstruerad för den kräsne hemmaanvändaren och kan även användas i mindre gym eller föreningsanläggningar. Home-serien har samma gedigna konstruktion som sina stora syskon Semi pro och professional series, men något mindre proportioner för att ta upp mindre plats. Maskinerna i Home Series kommer att ge dig en mycket bra upplevelse i din träning under lång tid framöver.

Semi Pro Series

Semi Pro-serien från Marbo Sport är ett mellansteg mellan Home Series och Professional Series,

Semi Pro Series är utvecklad för att vara instegsmodellen för mellanstora gym som har en krävande kundkrets.
Serien passar även för större idrottslag som har egna gym.Semi Pro Serien är riktig ”value for money” med god prestanda.

Vi tillverkar alla maskiner på ett fackmannamässigt sätt och uteslutande
inom EU

UpForm

 

Varför varumärket UpForm?

Passion, design, modernitet. Bättre vardag, mer vardag, starkare vardag. Möjligheterna som du upptäcker och den passion du upplever. Du kommer närmare ditt mål – det är din envishet och vår utrustning. Modern design, funktionalitet, tillförlitlighet och branschens bästa service – UpForm skapas baserat på dina behov och vår erfarenhet. Alla enheter skapades under direkt samråd med proffs från fitnessindustrin.

Utövaren i fokus

Välj i vårt stora utbud bland över 150 styrketräningsmaskiner, torn, kabeldragsmaskiner, bänkar, räcken, viktmaskiner, friviktsmaskiner mm.

Alla maskiner är utvecklade för just dig, så att du ska få en så bra tränings som möjligt.

För att vi på bästa sätt ska kunna uppfylla dina önskemål tillverkar vi produkten endast på basis av en bindande beställning – och därför har vi inga maskiner på lager.

Styrkemaskiner
Våra maskiner har en robust och stabil konstruktion, så att en säker träning garanteras även under mycket hög belastning. Våra produkter är tillverkade för att klara långvarigt bruk, vilket gör dem perfekta för såväl gym,
föreningar, skolor och hotel.
Maskiner & utrustning till hemmagym & det kommersiella gymmet.
Styrkemaskiner

SKRÄDDARSYDDA PRODUKTER

Vi kan även tillverka skräddarsydda produkter och uppfylla önskemål om tekniska parametrar. Våra kunniga ingenjörer fixar alla ändringar eller tillägg åt dig. Vi uppfyller också gärna dina önskemål baserade på en färdig skiss.

Kontakta oss direkt och låt oss skapa din önskemaskin!